boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Sportlovsvecka

I Edsåsdalen har barnen sin egen trygga vintervärld där de kan åka skidor och leka i timmar. Backarna är lätta och det är inte svårt att hitta. Hela familjen kan ha roligt tillsammans eller så passar föräldrarna på att ta en längdtur i spåren som ligger strax intill samtidigt som barnen är i skidskolan.

 

Här finns liftsystem med 5 liftar och 11 nedfarter, 40 km längdspår och 15 mil fjäll leder, skidskola, sportlovsprogram, skiduthyrning och sportaffär.

 

Bjud hela familjen på en skön vecka med helpension eller halvpension på Hotell Köjagården. Eller ta med egen mat och rå dig själv på vårt mysiga vandrarhem Renfjällsgården. Det finns också fina stugor att boka. Var du än bor har du fjällnaturen, backar och skidspår utanför husknuten.

 

Kontakta boka@edsasdalen.se om du i onlinebokningen inte hittar det boende du vill ha de tider du kan komma! Vi försöker vara flexibla med ankomstdagar, då vi vet att resan hit upp kan vara lång och inte alltid finns tillgänglig alla dagar.

 

 

Sportlovsvecka
Köjagården 
Helpension 6-7d

Från 1110 kr/dygn/pers
Barn 4-12 år 50%, 13-15 år 25%

Skön semester för hela familjen intill barnbacke med lift, skidskola samt spårstart för de fina längdspåren. Efter skidåkning och utelek njuter ni av en skön stund i bastun och poolen. 

Logi på Köjagården i bäddade rum med egen D/WC samt avresestädning. Frukost, lunch eller lunchpaket och middagsbuffet alla dagar. 

Prisex. avser logi 7d med helpension inkl 20% flerdygnsrabatt

 

Boka idag

Sportlovsvecka
Renfjällsgården
Vandrarhem 6-7d

Från 395 kr/dygn/pers
Barn 4-12 år 50%, 13-15 år 25%

Bo med självhushåll på vandrarhem alldeles intill barnbacke med lift, spårstart för de fina längdspåren och skidskolan.
Logi i 2-bädds- och 4-bäddsrum med våningssängar samt egen D/WC. I huset finns stort kök, stor matsal, bastu och lekrum.

Linnepaket, städning och måltider på Köjagården kan köpas till i nästa bokningssteg.

Prisex. avser logi 7d i 4-bäddsrum inkl 20% flerdygnsrabatt.

 

Boka idag

Kort sportlov
Köjagården
Helpension 3-5d

Från 1180 kr/ dygn/pers

Barn 4-12 år 50%, 13-15 år 25%

Blir en vecka i fjällen för lång tid då är det korta sportlovspaketet något för Er! Boka skidsemestern 3–5 dygn. Ni hinner ändå med några händelserika dagar utomhus. Här bor ni nära till allt.

Logi på Köjagården i bäddade rum med egen D/WC samt avresestädning. Frukost, lunch eller lunchpaket och middagsbuffet alla dagar.

Prisex. avser logi med helpension inkl 15% flerdygnsrabatt.

 

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.