boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Träna längd och skidskytte

Med skidskyttearena och fantastiska längdspår är Edsåsdalen en pärla för längdåkare och skidskyttar! Vår fullt utrustade skjutvall har 16 kurvinenmål. Hela arenan och längdslingor på 1,2 och 3,5 km är elbelysta.

 

Vi preparerar regelbundet längdspår på 1,2 km, 3,5 km, 6,5 km, 5 km, 10 km och 14 km för både klassiskt och skate. Vårt snökanonsystem används för att snölägga skidskyttearenan med en bra träningsslinga 1,2 km på tidig vintersäsong.

 

Genom åren har många skidfamiljer och träningsgrupper från Norge gästat oss då vi ofta är bland de första att erbjuda snölagda spår. Spåren går i vädersäker terräng och flera av slingorna utgör en uppskattad etapp i Årefjällsloppet.

 

Spårcentralen ligger mitt emellan Hotell Köjagården och Vandrarhem Renfjällsgården - nära till skidåkning och skidskyttearena och lika nära tillbaka in till värmande bastu och god hälsosam mat.

 

Vi har nöjet att kunna erbjuda träningsgrupper Sportpension - ett boendepaket inkl. helpension med mat anpassad för sportiga grupper. På vandrarhemmet erbjuder vi även självhushåll och för grupper som vill ha exklusivitet finns möjlighet att hyra hela huset. Ordentliga vallarum finns inomhus.

För information och bokning kontakta oss på grupp_konf@edsasdalen.se

Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.