Överbygg Sverige AB 

Vi har ett brett sortiment av kvalitetssäkrade kärnmodeller för både skärgård och fjäll. Här finner du både det traditionella och det moderna. Hitta det som är skapat för dig. Eller låt oss skapa tillsammans. Du träffar oss på vårt kontor och visningshus på Nybygget vid Arlandastad, strax norr om Stockholm. Det är också möjligt att besöka Øverbyggs visningshus på Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta, nära Oslos flygplats, Gardemoen. Vi har också mycket verksamhet i Åre och flera visningshus att visa där så kontakta oss gärna för ett besök. 

Adress: Årevägen 75, 830 10 Åre
Telefon: + 46 647 530 60, +46 70 718 88 66
E-post: info@overbygg.se 
_______________________________

 Forsgrens Timmerhus

Här finner du de husmodeller som Forsgrens Timmerhus har att erbjuda som standard. Söker du något utöver detta kan vi naturligtvis hjälpa dig även med det.  Välkommen att ta del av Sveriges bredaste timmerhusprogram. 

Adress: Box 803, 781 28 BORLÄNGE 
Telefon: +46 243 21 72 00
E-post: info@forsgrenstimmerhus.se
________________________________

Bra Hus

Under årens lopp har vi blivit huskundernas speciella råd och idégivare när det gäller att göra realistiska lösningar av skisser och önskemål. 
Man kan utan överdrift säga att vi skräddarsyr kundens eget hus. Med utgångspunkt av alla bra förslag och lösningar av både huskunder och hela husbranschen har vi sedan tagit fram ett bassortiment av hus som vi tror skall passa de allra flesta. Är dina lösningar ändå lite speciella får du naturligtvis hjälp av våra arkitekter. Vi hjälper gärna till att ge dig ett förslag på dina egna idéer och önskemål.

Adress: Järnvägsgatan 12, 790 70 Furudal
Telefon: +46 258-312 00
E-post: brahus@hedlunds.se 

Kontakta oss

Vänligen använd formuläret nedan för skicka förfrågan till oss, så återkommer vi snarast