boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Fjällvandring

Edsåsdalen är en fantastiskt vacker fjälldalgång och är det naturliga valet för dig som gillar att vara aktiv och vistas i naturen. Det är nära till kalfjället och lika nära tillbaka till skyddande skog när vädret slår om. Det finns gott om raststugor och vindskydd längs de välskyltade lederna. Området är ett bra val för barnens första fjälläventyr.
Vi har förslag på många fjällturer som varierar i längd från några hundra meter till uppåt någon mil. Här trivs även mer erfarna fjällrävar som vill gå enkla och lättillgängliga dagsturer med närhet till ett bekvämt boende. Som extra krydda finns längs några leder information om fjällens blommor och bygdens kultur. 
En vandringsguide med kartor för att hitta till våra smultronställen får ni av oss på plats. Fråga även gärna vår personal för tips om packning och val av vandringsled.

Länk till guiden Fjällupplevelser till fots.

I ett fjällpass

I ett fjällpass

Bläddra i vår guide Fjällupplevelser till fots

Bläddra i vår guide Fjällupplevelser till fots

På toppen

På toppen

Vandringspaket med seniorrabatt

Från 940 kr/pers/dygn
Barn 50%

25/7-25/8

Ta med vänner eller familj till en äkta naturupplevelse i en lugn atmosfär där vandringen sitter i högsätet. Och varför inte passa på att bjuda med barnbarnen. Det är  nära till fjälls och det finns gott om rastplatser.

Prisexempel inkluderar 
boende på Köjagården i bäddat rum och med städning vid avresa. 
dessutom ingår frukost-, lunch och
middagsbufféer samt fri tillgång till pool och bastu.

20% seniorrabatt min 4 dygn och max 7 dygn.

Boka idag

Fjällupplevelser till fots

Från 315 kr/pers/dygn 
Barn 50%

25/7 - 29/9

Upplev lättillgängliga fjäll och trolska skogar under våra särskilt utvalda förslag till dagsturer. I vår vandringsguide finns allt från stilla promenader till mer utmanande toppturer.

Boende på Köjagården med självhushåll i lägenhet med pentry, i bäddat rum med frukost eller halvpension samt fri tillgång till vår bastu/poolavdelning.
Restaurang med frukost- lunch och middagsservering under tiden 25/7-25/8 därefter endast självhushåll.
Prisexempel avser självhushåll min 2 dygn.

Boka idag

Tre fjälltoppar
 

Från 560 kr/pers/dygn
Barn 50%

25/7 - 25/8

Du får diplom och tygmärke när du vandrat till tre fjälltoppar i Edsåsdalen i ett utflyktsprogram som du genomför på egen hand.

Boende på Köjagården där det finns restaurang, bar, sällskapsrum och torkrum.
Prisexemplet avser logi i bäddat rum med frukost, städning vid avresa, samt fri tillgång till bastu/poolavdelningen. Lunch/lunchpaket och middag kan köpas till i nästa bokningssteg.

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.