boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Lyckans läger är din alldeles egen vildmarkscamp med bastu vid sjön

Två små rustika stugor är uppförda på en vacker björkbacke vid Lilla Offsjön, strax nedanför trädgränsen. Det är enkla och mysiga stugor utan el eller rinnande vatten som passar bra för den som vill leva lite mer vildmarksliv. I strandkanten ligger en vedeldad bastu med en brygga som sträcker sig ut över vattnet. Du når Offsjöarna via en ca 5,5 km lång vandrings- och cykelled, på vintern går en skidled eller skoterled fram till stugorna.

Stugorna är uppförda och ägs av Gräpplingens Samfällighetsförening som är er hyresvärd och som kommit överens med Köjagårdens reception om bokning och nyckelutlämning. Se vidare den stuginformation som följer med bokningsbekräftelsen.

Stugorna bokas online här. 

2 stycken 4-bäddsstugor

I stugorna finns fyra bäddar vardera med madrass, kudde och täcke. Sänglinne tar du med själv eller en sovsäck. Här finns köksutrustning för 4 personer per stuga. Maten tillagar du på vedkaminen eller gasolköket.
Båthyra och fiskekort ingår inte i stughyran. Kontakta bokningen för att köpa till de tjänsterna.

Boka idag

Vedeldad bastu

I strandkanten ligger en vedeldad bastu med en brygga som sträcker sig ut över vattnet. Tvättar sig gör man i sjön och på vintern får man såga upp en vak eller rulla sig i snön när man vill svalka sig. Bastun ingår i hyran för Lyckans läger och är en anledning i sig själv att ta sig hit och njuta av lugnet.

Boka idag

Området runt Lyckans läger

Vandra och fiska runt Lilla och Stora Offsjön. Båtar finns att hyra. Fiskekort köper du i receptionen i Edsåsdalen. Det finns flera vackra vandringsleder som du enkelt når från stugorna, perfekt för dagsturer. Vandra till någon fjälltopp i närheten för att sen gå ner och tända upp i bastun?

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.