boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Påskpaket

Påsken är fjällvärldens högtid!
Det blir skidåkning på mjuka fjällsluttningar och sköna solgropar längs tur- och längdspåren. Program med äggletning, ansiktsmålning, skidlekar och underhållning. Glada återseenden i Solgrytan på Renfjället dit vänner och bekanta återkommer år efter år.
Stugor finns att boka till och med den 28 april. Boende på Köjagården och på vandrarhemmet Renfjällsgården är stängt från den 23 april.

Påskprogram 2019

Liftarna och spåren hålls öppna samt café och bar på Köjagården dagtid till och med den 28 april. 
Säsongsavslutning på Köjagården med middag och underhållning lördag den 27 april, 295 kr, bokabord@edsasdalen.se 

Påskvecka Halvpension

Fr 995 
kr/dygn/pers
Barn 50%

Samla familj eller vänner till en upplevelserik påskvecka på Köjagården. Skidåkning på fjällsluttningar, lekar, tävlingar och sköna solgropar längs tur- och längdspår. Solvarma dagar och skidåkning på nattkall snö.
I priset ingår 6-7 dygn logi i bäddat rum eller lägenhet med frukost, 3 rätters middagar samt påskbuffén. Påskprogram, fri tillgång till bastu- och pool samt spårkort ingår.

 

Boka idag

Påskvecka Självhushåll  

Fr 360   kr/dygn/pers
Barn 50%

På vårt vandrarhem bor du trevligt och prisvärt med självhushåll. Nära till backar och spår och lika nära till restaurangen där du kan beställa din påskmiddag.
Logi från 6 till 7 dygn i 2-4 bäddsrum med egen dusch/wc, bastu i byggnaden samt spårkort.
Vandrarhemmet har självhushållskök, matsal och sällskapsutrymmen samt pingisrum och lekrum för barn. 

Boka idag

Påskhelg Helpension

Fr1255
kr/dygn/pers
Barn 50%

Boka påskhelgen på Köjagården som ligger i direkt anslutning till backar och spår. En helg fylld av påskprogram, goda måltider, glada barn och avkoppling.
Vistelsen inkluderar 3-4 dygn logi i bäddat rum eller lägenhet med helpension. Frukost, lunch eller lunchpaket, 3 rätters middagsbufféer och påskbuffé, fri tillgång till bastu- & poolavdelning samt spårkort ingår.

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.