Tolkning till Vita Renen på Renfjället
Sittande i kälke och tolkande bakom pistmaskin eller skoter tar vi gruppen upp på fjället. Icke skidvana kan promenera hem via vår ”Nordic Walking led” där underlaget håller för vinterpromenad. Här kan vi servera pausfika, kokkaffe eller en enkel och god vildmarksmåltid alternativt lunch/fika på Vita Renen. 

Skidskytte
I Edsåsdalen finns en skidskyttearena där vi gärna skapar företagsarrangemang. På ett lekfullt sätt skapar vi en lagtävling med en kort skidtur på skogsskidor, liggande skytte på vallen och eventuella straffrundor. Bredvid skidskyttearenan har vi en kåta där vi kan serverar varm dryck eller en måltid i samband med arrangemanget. 

Tur- och längdåkning
Edsåsdalens längdspår startar vid hotellet och ger goda möjligheter till motion och gruppaktiviteter. 

Hundspann
I samarbetet med hundspannsarrangörer i Årefjällen erbjuder vi hundspannsturer på fjället med möjligheten att köra själv. Hundspannsturerna sker i riktig vildmark, i skogen och på kalfjället. Kan kombineras med en utelunch. 

Differensslalom
Ta chansen och utmana både dig själv och din kollega i en slalomtävling i slalombacken. Arrangemanget går att kombinera med utelunch i backen. 

Snöskovandring
Prova på guidad snöskovandring i den underbara fjällmiljön och upplev naturen på ett helt nytt sätt. Vi går tillsammans i ett av våra näraliggande fjäll och tar med oss eget fika att avnjuta i naturen. 

Isfiske
Att fiska genom ett hål i isen är exotiskt för många. Här får du verkligen uppleva den svenska fjällvärlden. I Edsåsdalen sker fisket i våra fjällsjöar. Arrangemanget kryddas av resan ut som kan ske på skidor eller med skotertransport. I anslutning till fisket serverar vi varm dryck och eventuella måltider. Är ni en mindre grupp kan ni bo en natt i vårt fiskeläger vid Offsjöarna. Grilla fångsten över elden och tag en bastu i vår vedeldade bastu vid strandkanten.

Skoterturer
Skoterturer erbjuds i samarbete med arrangörer i närområdet.