boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Lyckans läger är din alldeles egen vildmarkscamp med bastu vid sjön

Två små rustika stugor är uppförda på en vacker björkbacke vid Lilla Offsjön, strax nedanför trädgränsen. Det är enkla och mysiga stugor utan el eller rinnande vatten som passar bra för den som vill leva lite mer vildmarksliv. Du når Offsjöarna via en ca 5,5 km lång vandrings- och cykelled, på vintern går en skidled eller skoterled fram till stugorna.

2 stycken 4-bäddsstugor

I stugorna finns fyra bäddar vardera med madrass, kudde och täcke. Sänglinne tar du med själv eller en sovsäck. Här finns köksutrustning för 4 personer per stuga - glas, bestick, tallrikar, muggar, kastruller, stekpanna, korkskruv mm. Med andra ord det mesta du behöver för en härlig middag. Maten tillagar du på vedkaminen eller gasolköket med två brännare.

Vedeldad bastu

I strandkanten ligger en vedeldad bastu med en brygga som sträcker sig ut över vattnet. Tvättar sig gör man i sjön och på vintern får man såga upp en vak eller rulla sig i snön när man vill svalka sig. Det finns också möjlighet att värma tvättvatten i cisternen ovanpå bastuaggregatet. Bastun ingår i hyran för Lyckans läger och är en anledning i sig själv att ta sig hit och njuta av lugnet.

Området runt Lyckans läger

I björkbacken intill stugorna finns vedbod och två torrtoaletter. Vill du finns båtar att hyra för att utforska sjön. Fiskekort köper du i receptionen i Edsåsdalen. Det finns flera vackra vandringsleder som du enkelt når från stugorna, perfekt för dagsturer. Varför inte göra en toppbestigning av något av fjällen i närheten för att sen gå ner och tända upp i bastun?

Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.