boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Fjällvandring

Edsåsdalen är en fantastiskt vacker fjälldalgång och är det naturliga valet för dig som gillar att vara aktiv och vistas i naturen. Det är nära till kalfjället och lika nära tillbaka till skyddande skog när vädret slår om. Det finns gott om raststugor och vindskydd längs de välskyltade lederna.
Området är ett bra val för barnens första fjälläventyr.
Vi har förslag på många fjällturer som varierar i längd från några hundra meter till uppåt någon mil. Här trivs även mer erfarna fjällrävar som vill gå enkla och lättillgängliga dagsturer med närhet till ett bekvämt boende. Som extra krydda finns längs några leder information om fjällens blommor och bygdens kultur.�
En vandringsguide med kartor för att hitta till våra smultronställen får ni av oss på plats. Fråga även gärna vår personal för tips om packning och val av vandringsled.

Blick på Offsjöarna

Blick på Offsjöarna

Helenakåtan

Helenakåtan

Vandra med barn

Från 350 
kr/pers/dygn
Barn 50%

12/7-30/9
Edsåsdalens fjällvärld är en sagolik plats för barnens fjälläventyr. Här är du riktigt på landet och har naturen utanför husknuten.
Sagospåret och barnens ateljé öppet varje helg till slutet av september. 
Logi på Köjagården med självhushåll i lägenheter med pentry eller rum med frukost samt fri tillgång till bastu/pool.

Boka idag

Fjällupplevelser till fots

Från 250 kr/pers/dygn 
Barn 50%

12/7 - 30/9
Upplev lättillgängliga fjäll och trolska skogar under våra särskilt utvalda och kvalitetssäkrade turer. I vår vandringsguide finns allt från stilla promenader till mer utmanande toppturer.
Boende på Köjagården med självhushåll i lägenhet med pentry eller i bäddat rum med frukost samt fri tillgång till vår bastu/poolavdelning.

Boka idag

Tre fjälltoppar 

Från 660 kr/pers/dygn
Barn 50%


12/7 - 30/9
Paket från 3 dygn. Du får diplom och tygmärke när du vandrat till tre toppar i ett utflyktsprogram som du genomför på egen hand. Boende på Köjagården i lägenhet med pentry.
I priset ingår logi med frukost, linne, städning, lunchpaket samt fri tillgång till bastu/poolavdelningen.
Middag kan köpas till fredagar och lördagar. 

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.