Förrätter:
Laxrulle med créme cheese och grönsallad

Senapsdressad Gravlax och Räkor i Tunnbrödkorg

Västerbottenpaj med Rökt Renstek och pepparrots Crème Fraiche

Viltmarinerad Rencarpaccio med Västerbottenmousse, Lingonsalsa och Portvinscrème


Varmrätter:
Pocherad Röding med Saffranssås, Kräftmousse och kokt potatis

Helstekt laxfärserad Älgfilé med Murkelsås, enbärsreduktion och Purjolökspotatis

Marinerad Älgmedaljong med smörfrästa Kantareller och potatiskaka

Helstekt Renytterfilé med råstekt potatis, sellerikräm och Whiskeysmörsås


Desserter:
Hjortronparfait med Mandelflarn och Hjortroncoulie

Mörk chokladganache med Hallon och Marmorerad choklad

Fäbovaniljglass med Varm Hjortronsylt

Mjölkchokladparfait med Hallonsorbet



Priset på våra festmenyer varierar beroende på vilka rätter som ingår. Tillsammans med vår kökschef planerar ni menyn så den passar er och ert sällskap.