boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Lars Vegas Trio i Edsåsdalen 8 april 2017

Sveriges jobbigaste orkester bjuder på en musikalisk stand up, en schlagerresa med inslag av samtida dans. Kort sagt; brutalt ytlig underhållning för alla! Missa inte att boka in ett oförglömligt besök i Edsåsdalen! Vi har 1-, 2- eller 3-dagarspaket i både huvudbyggnaden Köjagården med halvpension och på vandrarhemmet med självhushåll. I samtliga paket så ingår show med Lars Vegas Trio och 3-rätters middagsbuffé lördag 8 april. Som alltid ingår spårkortet i boendet. Passa på att få några sköna dagar med snö, skidåkning och våra underbara fjäll samt en hejdundrande fest på lördagskvällen.

Lars Vegas Trio

LARS VEGAS TRIO är Sveriges garanterat största och bästa trio som blandar allt från klassiker som JAG VILL VARA DIN MARGARETA till aktuella listettor som WAKE ME UP BEFORE I GO GO med Avicci. (Kicci Danielssons son, tror vi).

LARS VEGAS TRIO är ett underhållningsmonster (dock inte så tufft) med över 1000 SPELNINGAR i bagaget och har bl a uppträtt på Hackås Folkets Hus, Allsång på Skansen, OK:s medlemsmöte i Mälardalen 2010, Hamburgerbörs och i Peking dvs i Kina. Utan tolk. Och så BINGOLOTTO.

Vi lever inte på gamla meriter men vi har hyrt GLOBEN och gjort en av Sveriges mest framgångsrika julskivor genom tiderna, men sånt är inget vi pratar om nuförtiden. I Strömstad var det bara 5 PERSONER i publiken men å andra sidan var det ca 25 000 i Kungsträdgården...

Lars Vegas Trio
Halvpension i huvud-
byggnaden Köjagården

1.230 kr /vuxen/natt

Prisexempel: 1 natt, del i 2-bäddsrum med egen dusch/wc.Middag och show med Lars Vegas Trio lördag 8 april ingår. Halvpension med frukost och 3-rätters middag, pool och bastu, lekrum med pingis, vallarum m.m. Spårkort ingår.

Barnpriser 50%

Boka idag

Lars Vegas Trio
Självhushåll på vandrarhem Renfjällsgården

580 kr /vuxen/natt

Prisexempel: 2 nätter, del i flerbäddsrum i vandrarhem med egen dusch/wc. Middag och show med Lars Vegas Trio lördag 8 april ingår. Tillgång till självhushållskök, bastu, lekrum, allrum med brasa, vallarum m.m. Spårkort ingår.

Barnpriser 50%

Boka idag

Lars Vegas Trio
Halvpension i huvud-
byggnaden Köjagården

1.107 kr /vuxen/natt

Prisexempel: 2 nätter, del i 2-bäddsrum med egen dusch/wc. Middag och show med Lars Vegas Trio lördag 8 april ingår. Halvpension med frukost och 3-rätters middag, pool och bastu, lekrum med pingis, vallarum m.m. Spårkort ingår.

Barnpriser 50%

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.