boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Fira jul i Edsåsdalen, södra Årefjällen

Samla nära och kära i Edsåsdalens vackra vinterlandskap och fira julen i fjällen. Ät gott, må gott och låt oss skämma bort dig. Längdspår och skidbackar finns direkt utanför dörren och lika nära är det tillbaka in till en värmande brasa. Ta sedan ett dopp i poolen och ha en skön stund före middagen.

Boka ditt boende med hel- eller halvpension i huvudbyggnaden Köjagården, med självhushåll på vandrarhemmet Renfjällsgården eller i egen stuga. Naturligtvis kan ni som bor på vandrarhemmet eller i stuga boka in er för julbord samt andra måltider och aktiviteter på Köjagården.

Julprogram 

Jul Köjagården
Helpension

Fr1095 kr/dygn/pers
Barn 50%

Fira en vit jul i Edsåsdalen. Ta med familjen till en traditionsrik svensk jul i ett vackert vinterlandskap med sköna brasor, levande ljus och julmusik.  
Logi i bäddat rum med frukost, lunch, middag och julbord på julafton. Julprogram, fri tillgång till bastu/pool samt spårkort.
Prisex. avser paket 7 dygn i budgetrum inkl. 20% flerdygnsrabatt.

Boka idag
Raststuga i midvintersol

Raststuga i midvintersol

Julvecka Köjagården Halvpension

Fr 1050 kr/dygn/pers
Barn 50%

Utnyttja ledigheten och fira en vit jul med skidåkning och sköna stunder i bastun och framför brasan. Du bor alldeles intill spårstarten och skidbackarna.
I priset ingår logi inkl linne och städ, frukost, middag och julbord. Fri tillgång till bastu & pool samt spårkort till längd och fjäll lederna.
Prisex. avser logi 7d i budgetrum inkl flerdygnsrabatt

Boka idag

Jul 3-7d Renfjällsgården Självhushåll  

Fr 350kr/dygn/pers
Barn 50%

NU MED SISTA MINUTEN RABATTER!
Bo med självhushåll på vandrarhemmet. Ta med egen mat och låt allt gå i er egen takt. Du bor alldeles intill spårstarten och skidbackarna.

Priset inkluderar logi i rum med D/WC, julprogram  samt spårkort. 
Linne, städ, julbord och andra måltider kan köpas till.

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.