boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Boende Fjällmaraton 2018

28/7-5/8

En vecka fullspäckad med flera spännande löparevent och roliga kringaktiviteter i och omkring våra vackra fjäll. Program Fjällmaratonveckan.

På Edsåsdalens Fjällstation bor Du i huvudbyggnaden Köjagården med bastu och pool samt restaurang, bar och café. Välj mellan halvpension med frukost och middag, bed & breakfast eller självhushåll i lägenhet. Det finns även stugor att hyra.

Kvartsmaraton, med start i Edsåsdalen är ett alternativ för dig som vill uppleva en vacker och minnesvärd bana i fjällterräng, utan att behöva ge dig i kast med den fulla maratondistansen. För barnen arrangeras som vanligt Lundhags minimaraton här i Edsåsdalen.
Vårt boende ligger precis vid starten för de lopp som går av stapeln här i byn. Busstransfer till start och från mål för de andra loppen tillhandahålls av arrangören för Fjällmaraton. Mer info kring transfer finns på http://fjallmaraton.se/arefjallen/hitta-hit/ 

Fjällmaraton-halvpension
inkl transfer

Från  890 kr/pers/natt

Logi 2 dygn i rum med sänglinne och städning. Inklusive frukost och middag 3R samt fri tillgång till bastu och pool. Transfer till start och från mål ingår.

Boka idag

Fjällmaraton 
Bed & Breakfast

Från 540 kr/pers/natt

Boende 2 dygn med frukost som inkluderar logi i bäddat rum samt fri tillgång till bastu och pool.
I byggnaden finns torkrum, restaurang, sällskapsrum, teverum och en lobby med café & bar.

Boka idag

Fjällmaraton - självhushåll i lägenhet

Från 325 kr/pers/natt

Logi 2 dygn i lägenhet med pentry för 2 till 6 personer samt fri tillgång till bastu och pool. Lägenheten har 1 eller 2 rum med egen D/WC samt ett väl utrustat pentry. I byggnaden finns torkrum och restaurang med café & bar.

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.