boka@edsasdalen.se
Boka online
Val av boendeform i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.

Boende Fjällmaraton 2017

Fjällmaratonveckan innehåller flera spännande löparevent och roliga kringaktiviteter i och omkring våra vackra fjäll. I Edsåsdalen kan du välja att bo på Fjällstationens vandrarhem Renfjällsgården med självhushållskök eller i huvudbyggnaden Köjagården med bed & breakfast. Vi har även vårt populära Fjällmaraton-paket med 2 nätters boende 4-6 aug (fredag-söndag) på Köjagården i rum eller lägenhet med sänglinne och städning inkl. middag två rätter fredag kväll, frukost lördag och söndag samt fri tillgång till bastu och pool.

Allt boende ligger precis vid starten för de lopp som arrangeras i Edsåsdalen. Busstransfer finns till de olika loppen Salomon 27K, Kvartsmaraton och Fjällmaraton. Mer info kring transfer finns på http://fjallmaraton.se/arefjallen/hitta-hit/

Kvartsmaraton, med start i Edsåsdalen är ett alternativ för dig som vill uppleva en vacker och minnesvärd bana i fjällterräng, utan att behöva ge dig i kast med den fulla maratondistansen. För barnen arrangeras som vanligt Lundhags minimaraton här i Edsåsdalen.

Fjällmaraton-paket 2 nätter
Huvudbyggnaden Köjagården

Från 1.205 kr/pers

2 nätters boende 4-6 aug (fredag-söndag) i rum eller lägenhet med sänglinne och städning. Inklusive middag två rätter fredag kväll, frukost lördag och söndag samt fri tillgång till bastu och pool. I byggnaden finns restaurang, lobby med café & bar, sällskapsutrymmen samt torkrum.

Boka idag

Fjällmaraton Bed & Breakfast
Huvudbyggnaden Köjagården

Från 455 kr/pers/natt

28/7 till 6/8 logi med frukost i Fjällstationens huvudbyggnad Köjagården. Boende med frukost som inkluderar logi i bäddat rum eller lägenhet samt fri tillgång till bastu och pool. I byggnaden finns torkrum, restaurang, sällskapsrum, teverum och en lobby med café & bar.

Boka idag

Fjällmaraton självhushåll
Vandrarhem Renfjällsgården

Från 196 kr/pers/natt

28/7 till 6/8 logi med självhushåll i Fjällstationens vandrarhem som ligger intill starten för Kvartsmaraton. Boende i 2-bädds eller 4-bäddsrum. I huset finns ett stort självhushållskök, matsal, brasrum, TV-rum samt lekrum/pingisrum. Bastu finns samt tvättmaskin och torkrum.

Boka idag
Val av boendeform görs i nästa steg. Samtliga priser är STF medlemspriser.